Έχω αποξηράνει άγρια μανιτάρια πολύ εύκολα. Τα έκοψα στη μέση, είναι κούφια στο κέντρο, και τα πέρασα σε σπάγκο. Τα κρέμασα σε σκιερό μέρος σε ρεύμα και σε 3-4 μέρες ήταν έτοιμα. Δεν το περίμενα γιατί έχουν πολλά υγρά. Μία φορά προσπάθησα να τα αποξηράνω στο φούρνο στους 40-50 βαθμούς και πέρα που μου πήρε 24 ώρες μάζεψαν πολύ σε μέγεθος.
Σχόλια που δεν είναι σχετικά και δεν αποσκοπούν σε σοβαρή συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος θα διαγράφονται. Παρακαλώ να γράφεται κόσμια και με Ελληνικούς χαρακτήρες. Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.
Έχω αποξηράνει άγρια μανιτάρια πολύ εύκολα. Τα έκοψα στη μέση, είναι κούφια στο κέντρο, και τα πέρασα σε σπάγκο. Τα κρέμασα σε σκιερό μέρος σε ρεύμα και σε 3-4 μέρες ήταν έτοιμα. Δεν το περίμενα γιατί έχουν πολλά υγρά. Μία φορά προσπάθησα να τα αποξηράνω στο φούρνο στους 40-50 βαθμούς και πέρα που μου πήρε 24 ώρες μάζεψαν πολύ σε μέγεθος.
ΑπάντησηΔιαγραφή