Δωρεάν βιβλία για αποθήκευση και διατήρηση τροφίμων
Τα παραδοσιακά αλλαντικά της Κύπρου
Μετασυλλεκτική μεταχείριση καρπών και λαχανικών
Περιγραφή: ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ-ΜΕΤΑΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΚΑΡΠΩΝ
Συγγραφέας: Πάσσαμ, Χάρολντ-Κρίστοφερ, Τσαντίλη Ελένη, Χριστόπουλος Μιλτιάδης, Καυκαλέτου Μίνα, Αλεξόπουλος Αλέξιος, Καραπάνος Ιωάννης/298 σελ.
Χρόνος έκδοσης: 2015
Ξένα δωρεάν βιβλία για διατήρηση τροφών
Canning peaches on the farm-H. P. Gould,W. F. Fletcher
Canning vegetables in the home-James Frank Breazeale
Gentility and economy combined, being cookery confectionary and pickling
Home canning of fruits, vegetables and meats-Louise Stanley
Home canning processes for low acid foods-Edward William Toepfer
Home-madejellies, jams and preserves-Fanny Walker Yeatman
Preservation of vegetables by fermentation and salting-Lester Angell Round
Stocking Up: How to Preserve the Foods You Grow Naturally-Carol Hupping Stoner
Successful canning and preserving-Powell Ola
The art and mystery of curing, preserving and potting all kinds of meats-J. R.
The art of preserving all kinds of animal and vegetable substances-Nicolas Appert
The whole art of curing, pickling, and smoking meat and fish-James Robinson
The family receipt book: containing eight hundred valuable receipts-Maria Eliza
Family receipts: Practical guide for the husbandman & housewife-H. L. Barnum
Dr.Chase's recipes; or information for everybody: an invaluable collection
Housekeeper
English housewifry: exemplified in above 450 receipts-Elizabeth Moxon
Mrs.Bradley's housekeeper's guide; or, A new, plain, and economical cook
The American housewife and kitchen directory
The American housewife: containing the most valuable and original receipts
The good housekeeper: The way to live & to be well while we live-Sarah Josepha
The practice of cookery, pastry, pickling, preserving-Mrs. Frazer
The Virginia housewife: or Methodical cook-Mary Randolph
Πηγές: books.google.com, www.moa.gov.cy, www.journeytoforever.org, www.archive.org
Σημείωση: Όλα τα δωρεάν βιβλία διατήρησης τροφίμων, υπάρχουν σαν σύνδεσμοι στην ιστοσελίδα και δεν “ανήκουν” στο www.ftiaxno.gr.
Τα περισσότερα προσφέρονται δωρεάν από ξένες ή Ελληνικές ψηφιακές βιβλιοθήκες, Πανεπιστήμια, οργανισμούς, ή και από τους ίδιους τους δημιουργούς τους και είναι για προσωπική χρήση μόνο.
Τα βιβλία είναι μόνο για ενημέρωση και η ιστοσελίδα δεν είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενό τους.
Αν κάποιος από τους συνδέσμους των βιβλίων δεν λειτουργεί και δεν σας παραπέμπει στο συγκεκριμένο βιβλίο, παρακαλώ ενημερώστε με ένα μήνυμα εδώ, είτε με ένα email στο ftiaxnw@gmail.com, για να το ελέγξω.
Διαβάστε ακόμη:Δωρεάν βιβλία για φαγώσιμα χόρτα και φυτά
ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες έψαχνα πολύ καιρό να βρω κάποιες οδηγίες σχετικά με την κονσερβοποίηση και τελικά τις βρήκα όλες μαζεμένες. να' στε καλά. Ελένη
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολυ θα ηθελα τα βιβλια εχω τον κονσερβοποιητη και θα ηθελα να εχω σωστη ενημερωση
ΑπάντησηΔιαγραφή