Το μυστήριο του νερού: οι άγνωστες ιδιότητές του
Το νερό είναι η κινητήρια δύναμη όλης της φύσης-Leonardo da Vinci
Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ για το νερό και για τις πολλές και άγνωστες μοναδικές ιδιότητές του.
Το νερό αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος της επιφάνειας της γης και το περισσότερο στοιχείο στο το ανθρώπινο σώμα μας ... αλλά αλήθεια ξέρουμε τα πραγματικά μυστικά αυτού του καταπληκτικού στοιχείου;
Από τη γεωργία, στα εργοστάσια και την υδροηλεκτρικής ενέργεια, χρησιμοποιούμε το νερό με ένα εκατομμύριο διαφορετικούς τρόπους κάθε μέρα. Και όμως το νερό δρα έξω από όλους τους γνωστούς φυσικού νόμους της φύσης.
Σε μια εποχή παγκόσμιας κλιματικής αλλαγής, η κατανόηση των μυστηρίων του νερού είναι ζωτικής σημασίας. Κάθε ζωντανός οργανισμός το χρειάζεται για να επιβιώσει ... H άγνοια μας για την λειτουργία και τις δυνατότητες του, μας έχει οδηγήσει σε κατάχρηση της ποιότητάς του και να ξεχάσουμε τις πραγματικές δυνατότητές του.
Αυτές οι νέες ανακαλύψεις πάνε πέρα από τους ανθρώπινους υπολογισμούς - πέρα από τα ηλιακά συστήματα και γαλαξίες στην Πηγή της ίδιας της ζωής ..
Η ταινία μας δείχνει μέσα από την επιστήμη, ότι οι σκέψεις μας έχουν επίδραση στην εξωτερική μας πραγματικότητα. Φανταστείτε τις δυνατότητες, όταν οι άνθρωποι συνειδητοποιούν το δικό τους δυναμικό για δημιουργικότητα. Ταινίες όπως αυτή μου δίνει την ελπίδα ότι υπάρχει μια εμφάνιση της συλλογικής νοημοσύνης που μπορεί να λύσει τα προβλήματα του κόσμου.
Διαβάστε ακόμη:Νερό και υγεία
Κάποιες φορές είναι να κλαίς και κάποιες φορές είναι να γελάς, με αυτά που οι άνθρωποι μέσο της έρευνας προσπαθούν να αποδείξουν. Δεν θα πω το ίδιο και για τον Θεόδωρο που το ανάρτησε ( αστείο με υπονοούμενο). Μπορεί μετά από λίγο καιρό κάποιος από αυτούς να ανακαλύψει κάτι που να ανατρέψει τα πάντα και να αρχίσουν πάλι από την αρχή για να αποδείξουν τελικά ότι το νερό είναι Θείο δώρο που μας δόθηκε με σαφείς οδηγίες. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη φυσικά και την στηρίζω σε μια έρευνα που έκανα κατόπιν υποδείξεως του Αρχιμανδρίτη π. Πολυκάρπου από την (Ι.Μ Π.Α) και μπορεί να κάνει ο κάθε ένας αναγνώστης με βάση τις οδηγίες του πιο κάτω συνδέσμου. Δεν θα χρειαστεί να πάει σε εργαστήρια για να καταλάβει την διαφορά τουλάχιστο της γεύσης του νερού.
ΑπάντησηΔιαγραφήΘα χρειαστούν δύο καθαρά ποτήρια και μια κανάτα νερό από την βρύση μας να είναι στην φυσική του θερμοκρασία.
Εκτέλεση:
Βάζουμε νερό από την κανάτα μέχρι την μέση και των δύο ποτηριών .
Σταυρώνουμε το ένα από τα δύο ποτήρια με βάση τις οδηγίες του συνδέσμου και δοκιμάζουμε και από τα δύο πίνοντας από μια μεγάλη γουλιά.
Για να μην θεωρηθεί ότι υπάρχει αυθυποβολή ή υποβολής ή οτιδήποτε σχετικό μπορούμε να το σταυρώσουμε χωρίς να δει ποιο ποτήρι είναι το σταυρωμένο ο <>.
http://www.imdleo.gr/diaf/2006/15-STAYROS_iamatikos.pdf
Για να μην θεωρηθεί ότι υπάρχει αυθυποβολή ή υποβολής ή οτιδήποτε σχετικό μπορούμε να το σταυρώσουμε χωρίς να δει ποιο ποτήρι είναι το σταυρωμένο ο <>.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣτην τελευταία παράγραφο δεν φάνηκε η λέξη - δοκιμαστής - για αυτό την επαναλαμβάνω.
Δεν κατάλαβα αν το σχόλιο του Αγέλαου είναι σοβαρό ή καλαμπούρι. Αν είναι σοβαρό έχω μιά απορία: Αντί να σταυρώνουμε το νερό στο ποτήρι γιατί δεν παίρνουμε αμπάριζα να σταυρώσουμε όλα τα ποτάμια και τις λίμνες και τις πηγές και τα πηγάδια και τις γεωτρήσεις για να γίνουν πόσιμα όλα τα νερά;
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι μετά να κλείσουμε όλα τα διϋλιστήρια, να διώξουμε τους άχρηστους επιστήμονες, να φτιάχνουμε μόνο μοναστήρια και καλογήρους ή καλόγριες, εκκλησίες και ρασοφόρους και να πουλάμε τεχνολογία σταυρώματος σε όλο τον κόσμο και να γίνουμε παντοδύναμο οικονομικά κράτος;
Εν τω μεταξύ όλο και κάποιος αρχιμανδρίτης ή άλλος μαυροφορεμένος μπορεί να ανακαλύψει άλλο είδος σταυρώματος που θα κάνει το νερό πετρέλαιο ή το μολύβι χρυσάφι ή τα κάρβουνα πετράδια πολύτιμα.
Το σταύρωμα που θα μας κάνει σκεπτόμενα άτομα έχουμε επιτακτική ανάγκη, αλλά δεν βλέπω να υπάρχει.
Φυσικά και δεν εννοώ άχρηστους τους επιστήμονες. Ίσως να μην το διατύπωσα σωστά γιατί και αυτοί που εξέτασαν το νερό μετά το σταύρωμα επιστήμονες είναι. Η πίστη κάθε λογικά σκεπτόμενου ανθρώπου δεν είναι καλό να γίνει αντικείμενο αντιπαράθεσης από έναν άλλον λογικά σκεπτόμενο άνθρωπο. Μια δοκιμή όμως δεν θα ήταν κακό να γίνει.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλό είναι επίσης όταν μιλάμε για την δύναμη του σταυρού σε σχέση με ποτάμια και νερά να έχουμε και υπόψη μας το φιλμ που ακολουθεί.
https://sites.google.com/site/orthodoxy1054/to-binteo-pou-parousiazei-to-thauma-ston-iordane-potamo