Αναγνώριση και συλλογή άγριων φαγώσιμων χόρτων τον Μάρτιο
Άγρια φαγώσιμα χόρτα της Ελλάδας
Γαιδουράγκαθο-Silybum marianum
Γάλλιο-Galium aparine
Ζοχός-Sonchus oleraceus
Καρότο άγριο-Daucus carotas
Καυκαλήθρα-Tordylium apulum
Λάπαθο-Rumex sp.
Ξινολάπαθο-Rumex sp.
Μάραθος-Foeniculum vulgare
Μολόχα-Malva silvestris
Μποράντζα-Borago officinalis
Πεντάνευρο-Plantago major
Πεντάνευρο το λονχοειδές-Plantago lanceolata
Ραδίκι κιχώριο-Cichorium intybus L.
Ραπανίδα-Raphanus raphanistrtum L.
Σέσκλο-Beta-vulgaris
Σινάπι(λαψάνα)-Sinapis alba L.
Σιναπόβρουβα-Brassica nigra L.
Σκόρδο άγριο-Allium sativum
Σπαράγγια-asparagus-apbyleus
Τραγοπώγων ο πρασόφυλλος-Tragopogon porrifolius
Τσουκνίδα-Urtica dioica
Χηροβότανο-Helminthotheca echioides L.
Διαβάστε ακόμη:Τα άγρια φαγώσιμα χόρτα της Ελλάδας
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σχόλια που δεν είναι σχετικά και δεν αποσκοπούν σε σοβαρή συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος θα διαγράφονται. Παρακαλώ να γράφεται κόσμια και με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.