Πως φτιάχνω σπιτική μερέντα
Υλικά για σπιτική μερέντα
- 2 μέρη ταχίνι μαύρο
- 1 μέρος μέλι
- Χαρουπάλευρο (όσο πάρει)
- Λίγα αλεσμένα φουντούκια
- Λίγο νερό για το ανακάτεμα
Παρασκευή μερέντας
Ρίχνουμε σε ένα σκεύος το ταχίνι και το μέλι και ανακατεύουμε πολύ καλά για να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα. Αν είναι σκληρό προσθέτουμε λίγο νεράκι.
Ρίχνουμε μία δύο κουταλιές χαρουπάλευρο και τα αλεσμένα φουντούκια.
Ανακατεύουμε ξανά.
Φέρνουμε τη μερέντα στη ρευστότητα που θέλουμε προσθέτοντας ή λίγο νερό ή λίγο χαρουπάλευρο.
Πηγή: Εργαστήρι για την τροφή με το cob.gr: Καταφύγιο Κισσάβου 25-27/11/2011
Διαβάστε ακόμη:Φτιάχνω χαρουπάλευρο και χαρουπόμελο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σχόλια που δεν είναι σχετικά και δεν αποσκοπούν σε σοβαρή συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος θα διαγράφονται. Παρακαλώ να γράφεται κόσμια και με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.