Είναι πραγματική η κρίση;
Έχουμε ξεχάσει το τραγούδι που λέει...
Γιατί ο καθένας θέλει να ζει την ζωάαααρα του
...να ζεις με λίγα πράγματα... αν έχεις λίγα είναι πιο καλά...
Διαβάστε ακόμη:Βότανα για αποθήκευση και επιβίωση
Πως φτιάχνω, σπορά φύτεμα καλλιέργεια, παρασκευή, αποθήκευση τροφίμων, βότανα, φυσικές θεραπείες, επιβίωση, δωρεάν βιβλία, κατασκευές
Έχουμε ξεχάσει το τραγούδι που λέει...
...να ζεις με λίγα πράγματα... αν έχεις λίγα είναι πιο καλά...
Διαβάστε ακόμη:Βότανα για αποθήκευση και επιβίωση
Μουστάρδα χωρίς χρήση ζωϊκών, από το βιβλίο της Φλώρας Παπαδοπούλου :
ΑπάντησηΔιαγραφήΑ. Υλικά
- 6 χουρμάδες (ενίοτε χρησιμοποιώ 2 βασιλικούς)
- 47γρ χυμό λεμονι
- 19γρ σάλτσα σόγιας
- 5γρ μουστάρδα
Β. εξαρτήματα
- ηλεκτρονική ζυγαριά
- μούλτι
Γ. Παρασκευή
- ζυγίζουμε τα υλικά στην ηλεκτρονική ζυγαριά (για αρχή τηρούμε τις αναλογίες. Στην πορεία αυξομειώνουμε όπως νομίζουμε)
- πρώτα ρίχνουμε τη μουστάρδα
- μετά τους χουρμάδες
- μετά το λεμόνι και τη σάλτσα σόγιας
- χτυπάμε καλά μέχρι να γίνουν μία ομοιογενής κρέμα και διατηρείται 1 μήνα στο ψυγείο.
Εξαιρετική γεύση, όμορφο χρώμα. Όσοι έχουν δοκιμάσει, την έχουν εντάξει στη συλλογή τους.
Δ. προμήθεια υλικών
- χουρμάδες : συμβατικούς ανεπεξέργαστους (χωρίς σιρόπι γλυκόζης ή άλλα συντηρητικά) ή βιολογικούς.
- σάλτσα σόγιας : βιολογική διότι οι συμβατικές εκδοχές που βρίσκει κάποιος στα super market είναι γεμάτες συντηρητικά, χρώματα και "Ε".
Ε.Πειραματισμοί
- Σε όσους αρέσει να πειραματίζονται, μπορούν να δοκιμάσουν, επιπρόσθετα, τζίντζερ σκόνη ή κουρκουμά σκονη
υπαρχει καποιος να δωσουμε τα ρεβυθια που θα βγαλουμε
ΑπάντησηΔιαγραφήΣτάθη γράψε τόπο και τρόπο καλλιέργειας, ποιλιλία και πως μπορείς να τα στέλνεις, όπως και μαιλ επικοινωνίας, σε ένα σχόλιο, κάποιοι ίσως που θα το δουν να θέλουν να αγοράσουν, σκέφτομαι και να δημιουργήσω μια ενότητα για παραγωγούς που διαθέτουν προϊόντα, στείλε μου και ένα μαιλ στο ftiaxnw@gmail.com γιατί ενδιαφέρομε και εγώ να αγοράσω
ΑπάντησηΔιαγραφή