Ημέρες διατήρησης κρεάτων μέχρι να μη χαλάσουν και να είναι τρυφερά
- Ζαρκάδι ημέρας: το καλοκαίρι 4 και των χειμώνα 10 ημέρες.
- Αγριογούρουνο: το καλοκαίρι 4 και των χειμώνα 10 ημέρες.
- Αγριογούρουνο σε μαρινάτα: το καλοκαίρι 6 και των χειμώνα 15 ημέρες.
- Λαγός: το καλοκαίρι 3 και των χειμώνα 6 ημέρες.
- Φαζάνια: το καλοκαίρι 3 και των χειμώνα 10 ημέρες.
- Πέρδικες: το καλοκαίρι 2 και των χειμώνα 8 ημέρες.
- Βοδινό κρέας: το καλοκαίρι 3 και των χειμώνα 10 ημέρες.
- Πρόβειο κρέας: το καλοκαίρι 3 και των χειμώνα 8 ημέρες.
- Μοσχάρι: το καλοκαίρι 3 και των χειμώνα 8 ημέρες.
- Αρνί: το καλοκαίρι 3 και των χειμώνα 6 ημέρες.
- Γαλί: το καλοκαίρι 3 και των χειμώνα 8 ημέρες.
- Πάπια: το καλοκαίρι 2 και των χειμώνα 6 ημέρες.
- Χήνα: το καλοκαίρι 2 και των χειμώνα 6 ημέρες.
- Καπώνια: το καλοκαίρι 3 και των χειμώνα 8 ημέρες.
- Κότες: το καλοκαίρι 3 και των χειμώνα 10 ημέρες.
- Τα πουλιά: το καλοκαίρι 2 και των χειμώνα 6 ημέρες.
- Πιπίνια: το καλοκαίρι 2 και των χειμώνα 4 ημέρες.
- Ορτύκια: το καλοκαίρι 2 και των χειμώνα 6 ημέρες.
- Κοτσύφια: το καλοκαίρι 2 και των χειμώνα 6 ημέρες.
Πηγή: Μεγάλη μαγειρική ζαχαροπλαστική και ποτοποιία-Εν Αθήναις 1876
Διαβάστε ακόμη:Χρόνος διατήρησης τροφίμων στο ψυγείο & στο καταψύκτη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σχόλια που δεν είναι σχετικά και δεν αποσκοπούν σε σοβαρή συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος θα διαγράφονται. Παρακαλώ να γράφεται κόσμια και με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.